Voor wie

Starter:

Je wilt een winkel of bedrijf (je) beginnen. Je hebt alles goed voorbereid: pand, geld, ondernemingsplan, begroting, KvK, fiscus en nog veel meer. Toch wil je zeker van je zaak zijn en weet je misschien niet goed hoe je bijvoorbeeld gas-water, licht, Buma, ICT etc. moet aanpakken. We gaan naast elkaar zitten en nemen alles door. We prikken een datum, maken een planning en op dat moment begin je eigenlijk al met ondernemen! Ik help je daarbij en probeer je zorgen weg te nemen.

Verhuizen:

Voorbeeld: je krijgt de kans om je bedrijf naar een ander, meer aantrekkelijker pand te gaan verplaatsen. Je hebt budget, een plan, een idee en je wilt in een zo kort mogelijke tijd je huidige winkel overzetten naar het nieuwe pand. Je normale zaak loopt echter gewoon door. Hoe pak je dat dan aan zonder dat je er nachten van wakker ligt? Ik help je daarbij en probeer je zorgen weg te nemen.

Uitbreiden of verbouwen:

Ben je van plan of heb je de kans gekregen je bedrijf uit te breiden of te verbouwen? Ben je toe aan een refresh? Wil je afdelingen toevoegen of juist verwijderen? Wat is dan het tijdspad? Zijn alle partijen beschikbaar en hoe weet ik dat ze doen wat we hebben afgesproken? Als je een frisse blik wilt op jouw plannen dan ben ik er. We gaan naast elkaar zitten en leggen de plannen op tafel. Jij bent ondernemer en jij doet het maar het kan nooit kwaad eens open te staan voor een andere blik. Beter? Ik hoop het maar ik laat me graag verrassen!

Klankborden:

In veel gemeentes, regio's en provincies of in veel dorpen wordt, voorafgaand aan realisatie van centrumplannen of grootschalige ontwikkelingen een klankbordgroep voor belanghebbenden gevormd. Graag zit ik aan tafel om te luisteren en mijn input te geven vanuit mijn jarenlange retail en project/proceservaring én uitgebreide kennis van de regio.