Wie is Siegers-Advies?

Ik ben Marten Siegers. Na een jarenlange carrière in de retail (Schuitema/C1000/Jumbo), de laatste tijd als projectleider implementatie ICT en bijbehorende zaken ben ik me gaan toeleggen op mijn hobby, namelijk retail, met name in de regio.

Nadat ik ben gestopt met werken in loondienst kon ik mij meer en meer inleven in regionale gewoonten, mensen en bedrijvigheid. Mijn hobby heeft ertoe geleid dat ik als ondernemer aan de slag kan om mensen te ondersteunen in hun ondernemersplannen en de realisatie daarvan. Heel operationeel maar ook vaak aan tafel en ik heb een scherpe, kritische blik.

 

Mijn opleidingen zijn divers, zoals ondernemersdiploma's, bedrijfseconomie, marketing en Projectmatig werken (Prince II). Dat laatste heeft mij de gelegenheid gegeven al mijn wensen gezamenlijk te realiseren in mijn bedrijf. 

 

Ik werk graag creatief met vraagstukken en kwesties die vragen om een kritische blik en een standpunt.

Ik voel me het meest op m'n gemak in een coördinerende omgeving als medior projectleider of in een ondersteunende rol waarbij ik met name aan de slag kan met het coördineren en plannen van voorbereiden en implementatie van zowel producten als diensten (changes) bij gebruikersgroepen.  Het begeleiden van ondernemers bij verandering zoals verhuizen, het opstarten van bedrijven of verbouwprojecten behoort tot mijn meest recente activiteiten.